Brandrollen

Voor een optimale dakbedekking kunt u niet zonder goede brandrollen. Brandrollen dienen als toplagen bij platte daken. Een brandrol zorgt voor een stevige dakbedekking .

Ruime keuze brandrollen

Voor een uitgebreide keuze aan brandrollen kunt u terecht bij Jan de Isolatieman. Als groothandel in diverse soorten isolatiemateriaal en dakbeddekingsmateriaal, leveren wij diverse soorten brandrollen, met of zonder leislag. Wij hanteren daarbij altijd scherpe prijzen en snelle leveringstijden. Vrijwel al onze materialen, ook onze brandrollen, zijn namelijk direct uit voorraad leverbaar. Niet voor niets is Jan de Isolatieman een toonaangevende leverancier van plaatmateriaal, isolatiemateriaal en dakbedekkingen in heel Europa.

platdak1

Voordelen brandrollen
De voordelen van onze APP brandrollen als bovenlaag voor uw dakbedekking:

  • Makkelijk mee te werken.
  • UV bestendig en bestand tegen hoge temperaturen.
  • Lange levensduur en onderhoudsvriendelijk.

Met onze kwalitatieve brandrollen legt u een duurzame bitumineuze dakbedekking die met name een kwetsbaar plat dak alle nodige bescherming biedt voor een lange levensduur.

Kwaliteit

Bestel uw brandrollen bij Jan de Isolatieman; dan weet u zeker dat u voor een lage prijs hoge kwaliteit aanschaft en dat u uw bestelling snel in huis heeft. Voor meer informatie over brandrollen of andere soorten dakbedekking, kunt u bellen naar 088 856 00 00, mailen naar info@jandeisolatieman.nl of het contactformulier op deze site invullen.