Dakrollen

Of u nu zelf uw eigen dak gaat bedekken of professioneel dakbedekker bent, voor een optimale dakbedekking heeft u de beste dakrollen nodig. Want ieder dak is anders, wensen zijn anders en ook de omstandigheden verschillen per dak. Iedere situatie vraagt om zijn eigen aanpak dus wilt u een ruime keuze hebben in soorten dakrollen.

Dakbedekkingsmateriaal

Jan de Isolatieman is één van de meest toonaangevende leveranciers in dakrollen en ander dakbedekkingsmateriaal. Wij leveren door heel Nederland én Europa. Naast dakrollen en dakbedekking leveren wij bovendien alle soorten plaatmateriaal en isolatiemateriaal. Omdat wij grote voorraden hanteren, zijn vrijwel al onze producten snel uit voorraad leverbaar. Onze prijzen zijn scherp en de kwaliteit van onze dakrollen is optimaal. Jan de Isolatieman is daarom voor zowel de particuliere als de professionele dakbedekker, de beste keuze voor de inkoop van materialen.

Bitumen dakrollen

Het grootste deel van onze dakrollen bestaat uit bitumen dakbedekking. Bitumen wordt tegenwoordig in plaats van teer gebruikt vanwege de milieuvriendelijkheid en duurzaamheid ervan. Bitumen dakrollen zorgen bovendien voor een dakbedekking die:

  • lang meegaat;
  • bestand is tegen hoge temperaturen;
  • UV bestendig is;
  • onderhoudsvriendelijk en makkelijk te verwerken is.

U kunt zich uiteraard door ons laten informeren over de juiste soort dakrol voor uw dakbedekking.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dakrollen of andere materialen? Vul het contactformulier op deze site in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook per telefoon of e-mail bereiken:
088 856 00 00 of info@jandeisolatieman.nl.