Polystyreen (EPS)

Polystyreen(EPS) in de volksmond beter bekend als piepschuim, is een veel gebruikt en populair isolatiemateriaal. Vooral voor de isolatie van betonvloeren wordt polystyreen(EPS) veel gebruikt, maar het is voor veel meer isolatie doeleinden zeer geschikt. Polystyreen(EPS) is licht, makkelijk te verwerken, goed bestand tegen vocht en water en het werkt schokdempend en isolerend.

Polystyreen (EPS)isolatie

Bij Jan de Isolatieman kunt u polystyreen (EPS) isolatiemateriaal verkrijgen. Zowel in standaard maten als op maat gemaakt. Jan de Isolatieman is een gerenommeerde groothandel in isolatiematerialen, plaatmaterialen en dakbedekking. Dankzij onze grote voorraden, kunnen wij snel leveren. Ook polystyreen (EPS) hebben wij in grote aantallen op voorraad. Wij leveren ons isolatiemateriaal door heel Nederland en Europa en onze prijzen zijn altijd zeer scherp.

eps-tempex

EPS parels

Polystyreen(EPS) platen bestaan uit miljoenen EPS parels . Polystyreen (EPS) bestaat dan ook voor 98% uit lucht, wat het zijn unieke isolerende eigenschappen geeft. Polystyreen(EPS) isolatie heeft diverse belangrijke voordelen:

  • Polystyreen(EPS) platen zijn duurzaam en recyclebaar.
  • Piepschuim is zeer licht en makkelijk verwerkbaar.
  • De prijs-kwaliteit verhouding van polystyreen(EPS) isolatie is gunstig.

Contact

Meer informatie over isoleren met polystyreen(EPS) en over ons assortiment polystyreen(EPS) platen, kunt u aanvragen door het contactformulier op de site in te vullen, of door direct contact met ons op te nemen. Dat kan via telefoonnummer 088 – 856 00 00 of via e-mail info@jandeisolatieman.nl