Spouwplaat

Het gebruik van spouwplaat is de beste en makkelijkste manier om de spouwmuur van een woning te isoleren. Omdat een spouwmuur isoleren een ingrijpende klus is, is het belangrijk om goede spouwplaten te gebruiken met een lange levensduur en optimale isolatiewaarde. Mits dit goed gebeurt, is een spouwmuur isoleren een eenmalige investering die al snel zijn geld terugverdient want je bespaart met spouwmuurisolatie al snel 25% op de elektriciteitsrekening.

Spouwplaat materialen

Al jaren is Jan de Isolatieman een bekende naam op het gebied van isolatie en dakbedekking. Door heel Nederland en Europa is menig spouwplaat door ons geleverd. Wij leveren dan ook spouwplaat van diverse materialen en verschillende afmetingen. En omdat wij de meeste spouwplaten op voorraad hebben, kunnen wij vrijwel altijd snel leveren.

a keus 3 4 5 6

Spouwmuurisolatie

Een spouwmuur isoleren betekent een enorme energiebesparing voor een woning, maar ook voor het wooncomfort is het isoleren van een spouwmuur met spouwplaat zeer gunstig.

  • Muren stralen geen kou meer af en de woning voelt duidelijk warmer aan.
  • Zonder stoken stijgt de binnentemperatuur aanzienlijk.
  • In de zomer blijft de woning juist langer koel.
  • Spouwplaat werkt tevens geluidsisolerend.

Bovendien kunnen met spouwplaat de binnenmuren niet meer vochtig worden waardoor vocht- en schimmelplekken worden voorkomen.

Meer informatie

Het isoleren van een spouwmuur met spouwplaat is overigens wel werk voor iemand die weet wat hij doet. Over het algemeen is het aan te raden om voor spouwmuurisolatie een professionele klusser in te schakelen. Wel kunt u zich eerst laten informeren over de mogelijkheden van spouwmuurisolatie en over welke isolatieplaten u kunt gebruiken. Bel ons hiervoor op telefoonnummer 088 856 00 00. U kunt ons ook mailen op info@jandeisolatieman.nl of het contactformulier op de website invullen.