Fill & Finish

Gaat u gipsplaten in uw woning plaatsen? Dan is Fill & Finish een onmisbaar product. Met Fill & Finish vult u namelijk niet alleen de naden van de gipsplaten op, maar werkt u deze ook direct af. Fill & Finish is zeer gebruiksvriendelijk en bij Jan de Isolatieman natuurlijk altijd scherp geprijsd!

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Knauf Fill & Finish light 20 kg
  Knauf Fill & Finish light 20 kg
  • Fill & Finish
  • Zeer gladde afwerking
  • Handmatig / mechanisch gebruik
  € 34,50
  Per stuk

Gipsplaten afwerken met Fill & Finish

Gaat u een deel van uw woning afwerken met gipsplaten? Dan krijgt u te maken met naden en voegen. Om deze snel en op een nette manier af te werken, kunt u het beste Fill & Finish gebruiken. Deze gebruiksklare plamuur is heel gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een bijzonder strak eindresultaat. Lees hieronder meer het gebruik van Fill & Finish!

Gipsplaten afwerken

Gipsplaten worden vaak gebruikt voor het afwerken van scheidingswanden. Met deze platen ontstaat er namelijk een vlakke ondergrond waar u direct overheen kunt verven. Daarvoor dient u gipsplaten wel op de juiste manier te monteren en af te werken. Wanneer u gipsplaten met de afgeschuinde kant aan elkaar bevestigt, ontstaan er namelijk naden. Voor het mooiste en meest duurzame resultaat verstevigt u deze naden eerst met gaasband en vult u ze daarna op met onze Fill & Finish: een gebruiksklare plamuur in pastavorm.

Fill & Finish aanbrengen

Voordat u Fill & Finish op de naden gebruikt, dient u eerst andere kieren en openingen tussen de gipsplaten op te vullen. Op die manier sluiten de gipsplaten goed op elkaar aan en behaalt u het beste resultaat. U brengt de Fill & Finish handmatig aan en smeert deze met een plamuurmes over de afschuinde kanten van de plaat uit. Vervolgens plakt u de voegband vast en strijkt u alle voegen plat. Tot slot laat u de boel goed drogen en werkt u de band en de schroefkoppen weg, zodat er een vlakke en strakke ondergrond ontstaat. Met Fill & Finish vult u de naad dus niet alleen op, maar werkt u deze ook meteen af.

Fill & Finish bij Jan de Isolatieman

Bij Jan de Isolatieman kunt u altijd terecht voor scherp geprijsde Fill & Finish. Wij bieden u de Fill & Finish Perfect Joint: speciaal ontworpen voor het afwerken van voegen tussen gipsplaten met dunner uitlopende randen. Deze pasta is wit van kleur en beschikbaar in emmers van 25 kilogram. Heeft u vragen over het gebruik van Fill & Finish of het afwerken van gipsplaten in het algemeen? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies!