VAST-R Dubbelzijdig tape 25mm x 50m

Adviesprijs € 9.37 p/stuk
V.a. € 6,82 p/stuk

Voordelen

  • Gratis verzending boven € 1250,- 
  • Verzendkosten € 50,-
  • Laagste prijzen van Nederland
Totaal
€ 7,87 incl. BTW
Uw voordeel: € 1,50
Aantal 1+ 30+
Prijs
p/st*
V.a. € 7,87 p/stuk V.a. € 6,82 p/stuk
Prijs
p/m2*
V.a. € 7,87 p/stuk V.a. € 6,82 p/stuk
Korting 16% 27%
* Prijzen incl. BTW
  • Dubbelzijdig-tape
  • 25mm x 50m
  • Toepassing:Naden
 

VAST-R® Dubbelzijdig tape is een extreem klevende tweezijdige tape voor het luchtdicht aanbrengen van folies en het lucht- en winddicht afplakken van overlap naden. De acryltape is voorzien van een wapeningsnet waardoor deze zeer sterk is, en bovendien eenvoudig af te scheuren is.

Toepassing

VAST-R® Dubbelzijdig tape kan worden toegepast voor het verkleven van overlappen in technische bouwfolies en bouwmembranen. Tevens kan de tape gebruikt worden om folies op een ondergrond te verkleven waardoor de folie bij het aanbrengen niet geperforeerd wordt door nieten. Vooral het aanbrengen van dampremmende of dampdichte folies op een metal stud frame is bijzonder eenvoudig dankzij de hoge kleefkracht.

Verwerking

VAST-R® dubbelzijdig tape moet worden aangebracht op een stof en vetvrije, droge ondergrond, om een goede hechting te waarborgen. VAST-R® Dubbelzijdig tape aanbrengen en goed aandrukken. Verwijder het schutpapier en druk de folie goed in de tape. Nawrijven zodat luchtbellen verdwijnen en er een optimale duurzame hechting ontstaat.

Wij adviseren u om het volgende mee te bestellen:

Miofol 125S: dampremmende folie met wapingsnet

Miofol 125G: dampdoorlatende, winddichte folie

 

 

Meer informatie
Merk Meuwissen Miofol
Adviesprijs € 9,37
inhoud per pak 1
Lengte 50 meter
B-keus Nee
Andere klanten kochten ook:

Advies of meer informatie over dak- muur of vloerisolatie?

Bent u op zoek naar meer informatie of wilt u graag advies over het isoleren van uw dak, muur of vloer? De specialisten van Jandeisolatieman.nl staan u graag te woord. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag verder bij het maken van de juiste keuze isolatiemateriaal.

Onze Merken