Glaswol B-keus

Glaswol is dankzij zijn flexibele en stevige structuur inzetbaar voor allerlei isolatiedoeleinden. Bent u op zoek naar goedkope glaswol? Dan is B-keus glaswol een uitstekende keuze! B-keus isolatiemateriaal bevat kleine fouten of beschadigingen, zoals een verkeerd etiket of een ontbrekend hoekje. Het materiaal is daarom zeer voordelig geprijsd, maar nog steeds harstikke geschikt voor uw isolatieklus!

 
Geen producten gevonden voor deze selectie.

B-Keus glaswol

B-keus glaswol is de ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar goedkope glaswol. Bij Jan de Isolatieman vindt u naast het reguliere aanbod glaswol ook een ruim aanbod B-keus glaswol of 2e keus glaswol. B-keus glaswol is goed te gebruiken voor het isoleren van uw vloer, spouwmuur of zolder. Jan de Isolatieman heeft een wisselend aanbod goedkope B-keus glaswol. Zit uw product er niet tussen? Kijk dan even bij ons volledige assortiment glaswol.

Wat is B-Keus glaswol?

B-keus verschilt in werkelijkheid niet veel van ‘normaal’ isolatiemateriaal. Dat geldt ook voor B-keus glaswol. Er zitten enkel wat kleine foutjes in het materiaal. Denk aan dikteverschillen, ontbrekende hoekjes, kleine gaatjes of verkeerde etiketten op de verpakking. Hierdoor wordt B-keus glaswol een stuk goedkoper dan A-keus. Het is echter nog prima materiaal om uw ruimte voordelig mee te isoleren.

Waarom B-Keus glaswol?

Isolatiemateriaal moet tijdens het productieproces aan allerlei productie-eisen voldoen. Bij een vernieuwd productieproces of het opzetten van een andere productielijn ontstaan er vaak kleine foutjes, waardoor de geproduceerde glaswol niet meer als A-keus glaswol verkocht mag worden. Vandaar dat het verkocht wordt als B-Keus. Weggooien van het 2e keus glaswol is uiteraard zonde, vooral omdat het materiaal nog prima isoleert. Daarom wordt het bij Jan de Isolatieman voor een scherpe prijs verkocht!

Alle B-Keus isolatie

Jan de Isolatieman heeft verschillende soorten B-keus isolatie in het assortiment. Kijkt u ook eens naar het aanbod B-keus PIR isolatie of B-keus XPS isolatie. Zo is er ook voor uw budget of project voldoende geschikt isolatiemateriaal te vinden. Met B-keus isolatiemateriaal van Jan de Isolatieman isoleert u iedere ruimte extra voordelig.

Heeft u vragen over B-keus of 2e keus glaswol? Neem dan even contact op!