B-keus glaswol isolatie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

B-Keus glaswol

B-keus glaswol is de ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar goedkope glaswol. Bij Jan de Isolatieman vindt u naast het reguliere aanbod glaswol ook een ruim aanbod B-keus glaswol of 2e keus glaswol. B-keus glaswol is goed te gebruiken voor het isoleren van uw vloer, spouwmuur of zolder. Jan de Isolatieman heeft een wisselend aanbod goedkope B-keus glaswol. Zit uw product er niet tussen? Kijk dan even bij ons volledige assortiment glaswol.

Wat is B-Keus glaswol?

B-keus verschilt in werkelijkheid niet veel van ‘normaal’ isolatiemateriaal. Dat geldt ook voor B-keus glaswol. Er zitten enkel wat kleine foutjes in het materiaal. Denk aan dikteverschillen, ontbrekende hoekjes, kleine gaatjes of verkeerde etiketten op de verpakking. Hierdoor wordt B-keus glaswol een stuk goedkoper dan A-keus. Het is echter nog prima materiaal om uw ruimte voordelig mee te isoleren.

Waarom B-Keus glaswol?

Isolatiemateriaal moet tijdens het productieproces aan allerlei productie-eisen voldoen. Bij een vernieuwd productieproces of het opzetten van een andere productielijn ontstaan er vaak kleine foutjes, waardoor de geproduceerde glaswol niet meer als A-keus glaswol verkocht mag worden. Vandaar dat het verkocht wordt als B-Keus. Weggooien van het 2e keus glaswol is uiteraard zonde, vooral omdat het materiaal nog prima isoleert. Daarom wordt het bij Jan de Isolatieman voor een scherpe prijs verkocht!

Alle B-Keus isolatie

Jan de Isolatieman heeft verschillende soorten B-keus isolatie in het assortiment. Kijkt u ook eens naar het aanbod B-keus PIR isolatie of B-keus XPS isolatie. Zo is er ook voor uw budget of project voldoende geschikt isolatiemateriaal te vinden. Met B-keus isolatiemateriaal van Jan de Isolatieman isoleert u iedere ruimte extra voordelig.

 

Heeft u vragen over B-keus of 2e keus glaswol? Neem dan even contact op!