Jan kijk naar rechts

Cementgebonden plaat

Een buitenconstructie afwerken? Kies voor AquaPanel cementgebonden platen! Deze is waterbestendig, licht van gewicht én buigzaam. U kunt de AquaPanel cementgebonden plaat daarom ook gebruiken voor gebogen constructies. Daarnaast is ‘ie geschikt voor onder andere pleisterwerk, aluminium en composietplaten. De AquaPanel cementgebonden platen hebben bovendien een EasyEdge afwerking en zijn daarom heel gemakkelijk te monteren.

Filter

Isolatie producten

Producten 1 -24 van 4
Aquapanel Cement Board Outdoor 1200x900x12,5
12,5 mm
Knauf Aquapanel Cement Board Outdoor 1200x900x12,5

• Aquapanel Outdoor
• 1200x900x12,5 mm
• Buiten toepassingen

Aquafire cementgebonden plaat indoor/outdoor 2000x1200x12,5mm
12,5 mm
Aquafire cementgebonden plaat indoor/outdoor 2000x1200x12,5mm

• Afmeting: 2000x1200x12,5mm
• Toepassing: Indoor/Outdoor
• Materiaal: cementgebonden plaat

Aquafire schroef 4.0x41mm (=500 stuks)

• Afmeting: 4.0x41 mm
• Inhoud: 500 stuks
• Indoor / outdoor
• Houten / metaal

Niet op voorraad
Knauf Aquapanel maxischroeven 39 mm (=500 st)

• 39 mm
• 500 stuks
• Indoor / outdoor
• Houten / metaal

Filters
Prijs
30
tot
57
Merk
Lengte
Breedte
Toon resultaten (4)

Voor binnen- en buitengebruik

Cementgebonden platen zijn waterbestendig. Ze worden daarom veel gebruikt voor voorzet- en scheidingswanden in vochtige ruimtes, zoals badkamers, sauna’s, wasstraten, ziekenhuizen en bedrijfskeukens. Daarnaast zijn ze licht van gewicht, stoot- en krasbestendig én hebben ze een hoge druk- en buigsterkte. U kunt cementgebonden platen daarom ook gebruiken voor gebogen constructies, bijvoorbeeld in een doucheruimte.

Bent u op zoek naar een cementgebonden plaat voor een buitenconstructie? Dan zijn de Knauf AquaPanel platen een goede keuze. Deze zijn waterdicht, onbrandbaar en bestand tegen schimmelvorming. De AquaPanel cementgebonden platen zijn daarom heel geschikt voor buitenmuren en buitenplafonds.

Knauf Aquapanel Cement Board

AquaPanel cementgebonden plaat

Knauf AquaPanel cementgebonden platen zijn ideaal voor doe-het-zelvers die een buitenconstructie willen afwerken. Deze platen zijn lichter dan veel andere bouwmaterialen en erg buigzaam. Daarnaast zijn de AquaPanel cementgebonden platen eenvoudig te monteren én geschikt voor diverse afwerkingen. Denk daarbij aan pleisterwerk, aluminium, glasweefsel en zelfs tegels.  


Knauf AquaPanel platen worden veel gebruikt voor buitenwanden met een houten of metalen onderconstructie, waar ze fungeren als stabiele beplating. Daarnaast zijn ze heel geschikt voor buitenplafonds, dakoverstekken en uiteraard gebogen constructies, gezien hun buigzaamheid. Heeft u vragen over het gebruik van een AquaPanel plaat voor uw project? Neem gerust contact op.

Meer informatie Meer informatie
stijger voor een huis om isolatie aan te brengen aan muur buitenzijde
Man kijkt op zijn laptop om isolatiemateriaal te kopen
pictogram met een hamer en een klussleutel

Cementgebonden plaat monteren

Cementgebonden platen zijn vrij gemakkelijk te monteren. Ze zijn licht van gewicht, flexibel en hebben een handzaam formaat. De Knauf AquaPanel platen zijn bovendien voorzien van een EasyEdge afwerking. Dat betekent dat u deze cementgebonden platen heel goed bij de randen kunt vastpakken.


U kunt cementgebonden platen op verschillende manieren bevestigen. Wij raden u aan de platen stevig vast te schroeven op de houten of metalen onderconstructie. Daarvoor kunt u het beste de Knauf AquaPanel Maxi schroeven gebruiken. Deze zijn 39 millimeter lang en worden per 500 stuks verpakt.

Terug naar boven
Jan met duim omhoog

"Jan de Isolatieman, streeft ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Aangezien elke klus uniek is, raden wij u aan altijd contact op te nemen met een professional. Bekijk hier onze voorwaarden."

Zakelijke klant?
Maak een account en profiteer van alle voordelen die Jan de isolatieman te bieden heeft. Ontdek alle voordelen.