Jan kijk naar rechts

PIR + Spano

Vloerisolatie draagt veel bij aan comfortabel en duurzaam wonen. We proberen de vloer vaak vanaf de kruipruimte te isoleren, maar helaas is dat niet altijd mogelijk. In dat geval dient u de vloer vanaf de bovenzijde te isoleren, waarvoor onze PIR + Spano vloerplaten heel geschikt zijn. Deze platen legt u rechtstreeks op uw houten- of betonvloer en zijn heel gemakkelijk te monteren. Het resultaat: een goed geïsoleerde en beloopbare vloer!

Filter

PIR + Spano: De ideale isolatieoplossing voor vloerplaten

Bent u op zoek naar een efficiënte isolatieoplossing voor vloerplaten? Dan is PIR + Spano de perfecte keuze. Bij Jan de Isolatieman ontdekt u de voordelen en toepassingen van PIR + Spano isolatie. Jan de Isolatieman biedt een ruime selectie isolatiematerialen waarmee u uw vloeren, daken en bodems kan isoleren. Lees verder om meer te weten te komen over dit hoogwaardige isolatiemateriaal en de voordelen die het biedt!

Voordelen van PIR + Spano isolatie voor vloerplaten

PIR + Spano isolatie biedt talloze voordelen voor vloerplaten. Ten eerste heeft PIR (polyisocyanuraat) een uitstekende thermische isolatiewaarde, waardoor het warmteverlies door de vloer minimaliseert. Dit resulteert in een energiezuinige woning en lagere stookkosten.
Daarnaast is het isolatiemateriaal ook brandveilig. Het materiaal heeft een hoge brandwerendheid en draagt bij aan de veiligheid van uw woning. Bovendien is het gemakkelijk te verwerken en past het perfect tussen de vloerplaten, waardoor er geen koudebruggen ontstaan.

Toepassingen van PIR + Spano vloerplaten isolatie

PIR + Spano isolatie kan op verschillende manieren worden toegepast bij vloerplaten. Het is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Bij nieuwbouw kan het direct onder de vloerplaten worden geplaatst om warmteverlies te voorkomen. Bij renovatieprojecten kan het bestaande vloersysteem worden verbeterd door het isolatiemateriaal toe te voegen. Daarnaast is het ook geschikt voor vloerverwarmingssystemen, het zorgt voor een optimale warmteverspreiding en energiebesparing.

Kwaliteit en assortiment bij Jan de Isolatieman

Bij Jan de Isolatieman kan u vertrouwen op hoogwaardige isolatiematerialen. We bieden een ruim assortiment aan isolatieproducten voor vloeren, daken en bodems aan. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dragen bij aan een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Daarnaast staan onze isolatiespecialisten klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen en installeren van de juiste isolatieoplossing voor uw vloerplaten.

Kies voor de optimale isolatie van uw vloerplaten met PIR + Span isolatie van Jan de Isolatieman. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan isolatiematerialen voor diverse toepassingen. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat en laat ons helpen om een comfortabel, energiezuinig en duurzaam woonklimaat te creëren.

Installatie van PIR + Spano isolatie voor vloerplaten

De installatie van PIR + Spano isolatie voor vloerplaten vereist zorgvuldige aandacht en vakmanschap. Het is essentieel om de isolatie correct te plaatsen om de maximale voordelen te behalen. Het is belangrijk om op te merken dat de installatie van isolatie mogelijk professionele expertise vereist, vooral bij grotere projecten of complexe constructies. Het inhuren van een ervaren isolatie professional kan ervoor zorgen dat de isolatie op de juiste manier wordt geïnstalleerd en dat optimale prestaties worden bereikt.

Het belang van goede isolatie voor energiebesparing en milieuvriendelijkheid

Het isoleren van vloerplaten met PIR + Spano isolatie biedt niet alleen thermisch comfort, maar heeft ook aanzienlijke voordelen op het gebied van energiebesparing en milieuvriendelijkheid.
Door vloerplaten goed te isoleren met bijvoorbeeld glaswol platen, glaswol rollen, MW 35 platen, voorkomt u warmteverlies naar de kruipruimte of de grond. Hierdoor hoeft uw verwarmingssysteem minder hard te werken om de gewenste binnentemperatuur te handhaven, wat resulteert in lagere stookkosten. Bovendien draagt energiebesparing bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van duurzaamheid.

Terug naar boven