Jan kijk naar rechts

Glaswol met spijkerflens

Zelf een voorzetwand of de binnenkant van een hellend dak isoleren? Dan is glaswol met spijkerflens een slimme keuze! Deze glaswolrollen zijn voorzien van een spijkerflens, waardoor u het materiaal eenvoudig kunt vastnieten aan een houten balklaag. Extra fijn: deze glaswol op rol is relatief goedkoop en gemakkelijk op maat te snijden. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment!

Filter

Isoleren met glaswol met spijkerflens

Glaswol met spijkerflens

Wilt u uw huis isoleren op een snelle en efficiënte manier? Dan is spijkerflens met glaswol de ideale keuze. Dit isolatiemateriaal maakt het installatieproces eenvoudig en zorgt voor een stevige bevestiging van de isolatiematerialen. Bij ons ontdekt u de voordelen en toepassingen van deze vorm van isolatie. Bij Jan de Isolatieman, dé specialist in isolatiematerialen, vindt u een breed assortiment aan isolatie van hoge kwaliteit.

Wat is spijkerflens isolatie?

Het is een vorm van glaswol isolatie met een handige spijkerflens aan één zijde van de rollen. Het bestaat uit een strook karton met voorgeponste gaten. Hierdoor kan de isolatie gemakkelijk worden vastgeniet aan de houten constructie, zoals dakspanten of wanden, zonder extra bevestigingsmaterialen te gebruiken. Dit maakt de installatie snel en efficiënt.

Voordelen van spijkerflens isolatie

Deze vorm van isolatie biedt verschillende voordelen die bijdragen aan een comfortabel en energiezuinig huis. Waaronder een snelle installatie. Dankzij de spijkerflens is de installatie van de isolatie eenvoudig en tijdbesparend. De rollen kunnen snel worden bevestigd met behulp van een nietmachine, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Dit isolatiemateriaal zorgt voor een stevige bevestiging van de isolatie aan de houten constructie. Hierdoor blijft de isolatie op zijn plaats, zonder dat er extra bevestigingsmaterialen nodig zijn.

Thermische isolatie en geluidsisolatie

Het staat bekend om zijn uitstekende thermische isolatie-eigenschappen. Het houdt warmte vast in de winter en houdt kou binnen in de zomer, waardoor u energie bespaart op verwarming en koeling.

Naast thermische isolatie biedt glaswol ook goede geluidsisolatie. Het absorbeert geluidsgolven en vermindert zo geluidsoverdracht tussen ruimtes, waardoor u geniet van een rustige en vredige leefomgeving.

Efficiënt verduurzamen en isoleren

Glaswol met spijkerflens isolatie maakt het isoleren van uw huis eenvoudig en efficiënt. De snelle installatie en stevige bevestiging zorgen voor een duurzame isolatielaag die bijdraagt aan een comfortabel en energiezuinig huis. Bij Jan de Isolatieman vindt u een ruim assortiment isolatiematerialen van topkwaliteit.

Eenvoudige Installatie met Spijkerflens

Deze vorm van isolatie maakt isoleren gemakkelijk en efficiënt, dankzij het unieke ontwerp. De glaswolrollen zijn voorzien van een spijkerflens aan één zijde, wat zorgt voor een snelle en stevige bevestiging tussen houten constructiedelen. Door ze simpelweg op de balken of gordingen te nieten, wordt de isolatie stevig op zijn plaats gehouden. Dit vereenvoudigt de installatie aanzienlijk en bespaart tijd en moeite.

Uitstekende thermische isolatie en geluiddemping

Glaswol platen met spijkerflens biedt uitstekende thermische isolatieprestaties. Het materiaal heeft een hoge dichtheid en bevat talloze luchtcellen die warmteverlies effectief beperken. Hierdoor wordt de energie-efficiëntie van gebouwen verbeterd en kunnen stookkosten worden verlaagd. Bovendien heeft glaswol ook goede geluidsisolerende eigenschappen, waardoor het bijdraagt aan een comfortabelere en rustige leefomgeving.

Een snelle en handige manier voor comfort in huis

Isolatie is een essentieel onderdeel van energie-efficiëntie en comfort in woningen en gebouwen. Als u op zoek bent naar een handige en effectieve isolatiemethode, is spijkerflens isolatie met glaswol een uitstekende keuze. Bij Jan de Isolatieman bieden we een ruime selectie van hoogwaardige isolatieproducten, waaronder glaswol, PIR + Spano platen, MW-35 platen. Bij Jan de Isolatieman ontdekt u de voordelen en toepassingen van isolatie met glaswol.

Terug naar boven
Jan met duim omhoog

"Jan de Isolatieman, streeft ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Aangezien elke klus uniek is, raden wij u aan altijd contact op te nemen met een professional. Bekijk hier onze voorwaarden."