Jan kijk naar rechts

Stucmaterialen

Hier vind je hoogwaardige stuclopers en stucplaten die perfect aansluiten op jouw stuc- en isolatiebehoeften. Of je nu een professional bent in de bouwsector of een enthousiaste doe-het-zelver, onze selectie stucmaterialen staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Filter

Stucmaterialen

Uw woning helemaal geïsoleerd? Dan is het afwerken van dat materiaal de laatste stap. Vaak worden daarvoor gips- of stucplaten voor gebruikt. Jan de Isolatieman biedt u daarom een uitgebreid assortiment gipsplaten, stucplaten én stucmaterialen, zodat u direct na het isoleren aan de slag kunt met de afwerking. Lees hieronder alles over deze platen en welke plaat u het beste kunt gebruiken voor uw constructie!

Stuclopers

Stuclopers zijn essentiële hulpmiddelen bij stucwerkzaamheden om vloeren te beschermen tegen beschadigingen en vuil. Onze stuclopers zijn vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen om optimale bescherming te bieden, terwijl ze ook gemakkelijk te hanteren zijn. Ontdek ons assortiment stuclopers en geef je vloeren de bescherming die ze verdienen tijdens renovatie- en stucprojecten.

Stucplaten

Een stucplaat bestaat, net zoals een gipsplaat, uit gips. Het gips van een stucplaat is echter geperst tussen twee vellen bruin karton, waardoor de plaat ook een bruine buitenkant heeft. Stucplaten worden vaak gebruikt voor het afwerken van wanden en plafonds met een houten of stalen ondergrond. De platen zijn brandwerend en heel geschikt voor het wegwerken van bedrading.

Gips- en stucplaten lijken dus relatief veel op elkaar. Of u beter voor stuc- of gipsplaten kunt kiezen, is afhankelijk van hoe u de platen wilt afwerken. Gaat u er direct overheen stuken? Dan zijn stucplaten de beste keuze. Als u alleen gaat verven, kunt u beter voor gipsplaten kiezen. Het is mogelijk om over gipsplaten te stucen, maar dan dient u de platen eerst te behandelen met voorstrijk.

Stucmaterialen

U vindt bij ons een breed assortiment stucmaterialen en andere accessoires voor het afwerken van uw isolatie. We hebben bijvoorbeeld budgetvriendelijke stucloper, verschillende stukadoorprimers en Fill & Finish. Ook voor het bevestigen en afwerken van gipsplaten bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben we gipsplaatschroeven in diverse diktes en allerlei soorten gaasband.

Bij Jan de Isolatieman staan we garant voor uitstekende producten en een klantgerichte service. Bekijk onze stucmaterialen en voeg de benodigdheden toe aan je winkelwagen om je stucprojecten naar een hoger niveau te tillen. Bij vragen of advies staan onze experts klaar om je te helpen bekijk hiervoor onze contactpagina. Kies voor Jan de Isolatieman en maak van je stucwerk een succes!

Terug naar boven
Jan met duim omhoog

"Jan de Isolatieman, streeft ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Aangezien elke klus uniek is, raden wij u aan altijd contact op te nemen met een professional. Bekijk hier onze voorwaarden."

Zakelijke klant?
Maak een account en profiteer van alle voordelen die Jan de isolatieman te bieden heeft. Ontdek alle voordelen.