Jan kijk naar rechts

Over Jan de Isolatieman

Bij Jan de Isolatieman kunt u terecht voor elk isolatieproject. Van het dak tot aan de kruipruimte, wij leveren alles wat u nodig heeft voor een goed geïsoleerde woning. En dat gaat uiteraard verder dan alleen de isolatie. Zo bent u ook voor bevestigingsmaterialen, plaatmateriaal en dakbedekking bij ons aan het juiste adres. Van aannemers tot doe-het-zelvers – al jarenlang weten klanten door heel Nederland en België ons te vinden. Meer weten over wie wij zijn en waar wij voor staan? Lees dan snel verder!

Meer comfort, minder kosten

De overheid legt steeds meer nadruk op duurzaamheid. Het juiste isolatiemateriaal is daarbij uiteraard van groot belang. Met een goed geïsoleerd huis, kantoor of ander pand bespaart u namelijk een hoop energie. Dat draagt niet alleen bij aan het milieu, maar scheelt ook in uw portemonnee. Daarnaast ervaart u met goede isolatie meer wooncomfort. Meer comfort en minder kosten – een win-winsituatie voor iedereen. Vanuit dat oogpunt zijn wij een aantal jaar geleden gestart met Jan de Isolatieman. Hét adres voor betrouwbaar isolatiemateriaal binnen elk budget!

Kantoor Jan de Isolatieman
Jan de Isolatieman

Voor zakelijke en particulieren klanten

Bij Jan de Isolatieman zijn wij er voor de zakelijke en particulieren klanten. Om deze reden kunnen zakelijke en particulieren klanten een account aanmaken met extra voordelen. Daarnaast heeft u met een account toegang tot een scala aan handige functies en mogelijkheden. Met een account heeft u al uw gegevens op één plek verzameld. Hierbij kunt u denken aan uw ordergeschiedenis of een standaard bezorgadres. Bekijk hier alle voordelen van een account en maak er snel een aan!

Maak een account aan

Lage prijzen & snelle levering

Wij leveren door heel Nederland en België en streven ernaar dat binnen 24 uur te doen. We lossen het materiaal en eventuele andere artikelen graag op het terrein van uw bouw- of renovatieproject. Daarbij maakt het niet uit of u één plaat of een hele vrachtwagen vol heeft besteld: iedere klant is welkom. Jan de Isolatieman levert isolatiemateriaal van de beste kwaliteit, zoals PIR, steenwol, glaswol, XPS en EPS. Daarbij hanteren we scherpe prijzen, zodat u altijd bent verzekerd van de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit!

Jan de Isolatieman
Jan De Isolatieman die leunt op een rol steenwol

Deskundig advies 24/7 online

Wij streven ernaar iedereen zo goed mogelijk te helpen met zijn of haar project. Dat doen we door het juiste assortiment aan te bieden, maar ook door onze klanten van deskundig advies te voorzien. Heeft u vraag over een bepaald product of over het verwerken van isolatiemateriaal? Wij beantwoorden deze graag! U kunt ons bereiken op 088 856 0000 of via klantenservice@jandeisolatieman.nl. Daarnaast vindt u op onze website allerlei informatie over het kopen, verwerken en vervangen van isolatiemateriaal. Zo staan wij 24/7 voor u klaar!

Contact opnemen

Professioneel materiaal voor uw project

Van zzp’ers en dakdekkers tot aan installatiebedrijven en doe-het-zelvers: iedereen kan bij ons terecht voor professioneel materiaal. Wij bieden een bijzonder breed assortiment, ingekocht bij verschillende leveranciers. Zo koopt u bij Jan de Isolatieman onder andere producten van Knauf Insulation, Rockwool, Bauder, Linitherm en Isobouw. U vindt bij ons elke soort isolatiemateriaal, maar bijvoorbeeld ook plaatmateriaal, bevestigingsmaterialen en dakbedekking. Heeft u een wat kleiner budget? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod B-keus isolatie en restmateriaal. 

Jan wijst naar rechts

Hulp nodig met het maken van uw keuze?

Lees hier dan meer over bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen aan Jan
Zakelijke klant?
Maak een account en profiteer van alle voordelen die Jan de isolatieman te bieden heeft. Ontdek alle voordelen.