Jan kijk naar rechts

PIR isolatie B-keus

PIR-isolatie is zeer geschikt voor verschillende isolatiedoeleinden. De platen zijn erg dun, waardoor u maar weinig materiaal nodig heeft om toch een hoge isolatiewaarde te behalen. Bent u op zoek naar PIR-platen met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit? Bekijk dan ons aanbod B-keus PIR-isolatie. B-keus PIR-platen zijn betrouwbaar, hebben een hoge isolatiewaarde én heel aantrekkelijk geprijsd! Let op: B-keus isolatie komt niet in aanmerking voor de ISDE-subsidie. Is dit belangrijk voor u? Kies dan voor A-keus materiaal.

Filter

B-keus PIR isolatie

Isoleren een belangrijke, maar ook vaak prijzige aangelegenheid. Jan de Isolatieman biedt u daarom een uitgebreid aanbod B-keus isolatiemateriaal, waaronder ook PIR-platen. Wanneer u kiest voor tweede keus PIR-isolatie, bent u verzekerd van betrouwbaar materiaal met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Lees hieronder meer over PIR-platen b-keus!

B-keus isolatiemateriaal

De productie van isolatiemateriaal is een lang proces, waarbij er strenge veiligheidseisen aan het materiaal worden gesteld. Als het geproduceerde isolatiemateriaal aan alle eisen voldoet, mag het worden verkocht als A-keus isolatiemateriaal. Voldoet het materiaal niet aan één of meerdere eisen, dan komt het op de markt als B-keus isolatie.

B-keus isolatiemateriaal ontstaat vaak tijdens de introductie van een nieuwe productieproces. Een nieuw proces verloopt niet direct vlekkeloos, waardoor er kleine foutjes aan het materiaal kunnen ontstaan. Denk daarbij aan een dikteverschillen of kleine beschadigingen. Deze foutjes zorgen ervoor dat het materiaal niet aan alle eisen voldoet en dus niet als A-keus mag worden verkocht.

PIR isolatie B-keus

Ook tijdens de productie van PIR-isolatie gaat er weleens wat mis. Denk daarbij aan een verkeerd etiket, een wisseling van de cachering, dikte verschil of kleine beschadigingen.
Deze fouten maken het materiaal echter niet direct nutteloos of ongeschikt. Vaak zijn de PIR-platen nog prima te gebruiken voor uw isolatieklus; ze mogen alleen niet meer als A-keus worden verkocht.

Tweede keus PIR-isolatieplaten zijn nog steeds hartstikke betrouwbaar en geschikt voor allerlei isolatieklussen. Het enige verschil is dat PIR-isolatie b-keus een stuk goedkoper is dan A-keus, waardoor u een hoop kosten bespaart. Wilt u toch liever A-keus PIR-isolatie? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Meer weten over PIR? Lees dan ons blog: "Wat is PIR-isolatie?

Toepassing PIR-platen tweede keus

PIR is een enorm veelzijdig isolatiemateriaal. De platen zijn erg dun, waardoor u maar weinig materiaal nodig heeft om toch een hoge isolatiewaarde te behalen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat PIR zeer geschikt is als dakisolatie, vloerisolatie en muurisolatie. Houd er rekening mee dat in veel gevallen de PIR-isolatie, zowel A- als B-keus, dient te combineren met een folie. Daarmee voorkomt u namelijk vochtproblemen in uw woning, zoals houtrot of schimmel.

Terug naar boven
Jan met duim omhoog

"Jan de Isolatieman, streeft ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Aangezien elke klus uniek is, raden wij u aan altijd contact op te nemen met een professional. Bekijk hier onze voorwaarden."

Zakelijke klant?
Maak een account en profiteer van alle voordelen die Jan de isolatieman te bieden heeft. Ontdek alle voordelen.