Vloerisolatie, de voordelen: 

Niet alleen een lagere energierekening wordt als belangrijk beschouwd, maar met name het comfort is een van de grootste voordelen bij vloerisolatie. We horen vaak van klanten terug dat zij merken dat de vloer een stuk aangenamer aanvoelt in de wintermaanden dan voorheen. 

Bij isolatie wordt vaak gedacht aan de voordelen voor uw energierekening. Dit speelt bij vloerisolatie zeker een rol, maar is voor veel mensen ondergeschikt aan de andere voordelen. De grootste winst zit doorgaans in het verhoogde comfort.

  • Hoger wooncomfort
  • Lagere energielasten
  • Voorkomt vochtproblemen

Vloerisolatie zorgt een aangename vloertemperatuur

Een ongeisoleerde vloer kan snel oncomfortabel aanvoelen door een koude temperatuur in de kruipruimte. In de winter voelt de vloer een stuk minder koud aan dan voorheen met een goed geisoleerde vloer. 

Minder last van vochtproblemen

Optrekkend vocht vanuit de kruipruimte kan zorgen voor problemen aan uw constructie. Door koude lucht uit de kruipruimte die in aanraking komt met warme lucht uit uw woning kan condens ontstaan. Een goede isolatie voorkomt deze vochtproblemen.

Lagere energielasten vloerisolatie

Uw energierekening zal lager uitvallen met vloerisolatie. U voorkomt hiermee dat de warmte verloren gaat via de vloer en in de bodem trekt.