Jan hangt naar rechts

Isoleren per ruimte

Bij Jan de Isolatieman begrijpen we dat elke ruimte in uw huis uniek is en specifieke isolatiebehoeften heeft. Daarom hebben we informatiepagina's per ruimte, zodat u gemakkelijk de juiste isolatieoplossing kunt vinden voor elke kamer. Of u nu op zoek bent naar isolatie voor uw zolder, garage of schuur, wij hebben de juiste producten om uw huis comfortabel en energiezuinig te maken.

Meer informatie Meer informatie

Schuur isoleren

Schuur isoleren

Bij Jan de Isolatieman krijgen we vaak vragen over het isoleren van verschillende ruimtes van een huis. Een van de vertrekken waarover veel vragen worden gesteld is de schuur. Vragen die vaak worden gesteld zijn onder andere heeft het zin om een schuur te isoleren? Waar moet je aan denken als je een houten of een stenen schuur wilt gaan isoleren? Maar ook: Welke materialen raden jullie aan om een schuur te isoleren en wat zijn dan de kosten? In het vervolg van deze tekst kunt u de antwoorden op deze vragen vinden.

Meer informatie Meer informatie
Garage isoleren

Garage isoleren

In deze tijden met hoge energieprijzen willen veel mensen geld besparen. Een van de manieren om geld te besparen is door het huis te isoleren. Dit is een investering die zich op langere tijd terug verdiend, omdat er wordt bespaard op de gas- en elektriciteitsrekening. Als veel oppervlaktes al zijn geïsoleerd zoals daken en muren kijken mensen naar andere ruimtes zoals de garage. Een van de vragen die we vaak krijgen is dan ook: Is het nodig om de garage te isoleren? 

Meer informatie Meer informatie
Zolder Isolatie

Zolder Isolatie

De zolder is een van de belangrijkste ruimtes om te isoleren. Warmte stijgt op en kan dus makkelijk ontsnappen via het dak.


Hoe kan ik mijn zolder isoleren? Er zijn meerdere manieren mogelijk om de zolder te isoleren. Het is daarom goed om uzelf af te vragen waarvoor u de zolder nu maar ook in toekomst voor gaat gebruiken. Er is namelijk een groot verschil als u de zolder gebruikt als bijvoorbeeld als werkkamer of alleen als opbergruimte. Mocht de zolder namelijk alleen dienst doen als opbergruimte dan is het niet nodig dat de warmte op de zolder blijft hangen. U wilt dan dat de warmte niet wegtrekt door de vloer van de zolder. U moet dan sowieso de vloer van de zolder goed isoleren.

Meer informatie Meer informatie
Jan met duim omhoog

"Jan de Isolatieman, streeft ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Aangezien elke klus uniek is, raden wij u aan altijd contact op te nemen met een professional. Bekijk hier onze voorwaarden."

Zakelijke klant?
Maak een account en profiteer van alle voordelen die Jan de isolatieman te bieden heeft. Ontdek alle voordelen.