EPS parels

EPS parels kopen? Dan bent u bij Jan de Isolatieman aan het juiste adres! Met de HR++ EPS parels voorziet u de bodem van uw kruipruimte eenvoudig en snel van een goede laag isolatie. Deze EPS korrels zijn gemakkelijk te verspreiden, licht van gewicht en waterafstotend. Bovendien kunt u met EPS parels zeer voordelig isoleren!

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. EPS Parels 400 liter zakken (wit/grijs)
  EPS Parels 400 liter zakken (wit/grijs)
  • 400 Liter zakken
  • Zeer voordelig
  • Laagdikte 20 cm
  € 32,10
  Per stuk

Isoleren met EPS parels

Een kruipruimte dient u goed te isoleren, want kou en vocht trekken vanaf daar gemakkelijk naar boven toe. U kunt een kruipruimte op verschillende manieren isoleren, afhankelijk van hoe groot de ruimte is. Is uw kruipruimte niet goed groot genoeg om in te kruipen en dus te klein om in te werken? Dan kunt u het beste isoleren met EPS parels, ook wel piepschuim korrels genoemd. Lees hieronder alles over isolatie met EPS parels!

Kruipruimte isolatie

Bij veel woningen is er een kruipruimte onder de vloer aanwezig. Kruipruimtes zijn vaak vochtig en kil, wat zonder isolatie voor problemen kan zorgen. Kou en vocht trekken namelijk gemakkelijk vanuit de kruipruimte naar boven, waardoor de temperatuur in uw woning daalt en er vochtproblemen kunnen ontstaan. Kruipruimte-isolatie voorkomt dat, waardoor u meer wooncomfort ervaart en u minder kwijt bent aan energielasten.

Isoleren met EPS korrels

U kunt een kruipruimte op verschillende manieren isoleren. Wanneer er genoeg ruimte is, wordt er vaak isolatie tegen het plafond van de kruipruimte en dus de onderkant van de vloer geplaatst. Dat is echter alleen mogelijk als de kruipruimte groot genoeg is om in te werken. Als dat niet zo is, kunt u de kruipruimte isoleren met EPS parels. Dit houdt in dat u de vloer van de kruipruimte bedekt met piepschuimkorrels. Dit noemen we ook wel bodemisolatie: de parels hebben een isolerende werking, zodat de kruipruimte minder koud aanvoelt.

HR++ EPS parels

EPS parels zijn relatief goedkoop, licht van gewicht en gemakkelijk te verspreiden. Met de standaard witte korrels behaalt u bovendien met een laag van ongeveer 10 tot 20 centimeter al een relatief hoge isolatiewaarde. U kunt ook kiezen voor de HR++ EPS parels. Deze grijze parels hebben een hogere isolatiewaarde én zijn waterafstotend.

EPS parels kopen

Bij Jan de Isolatieman kunt u terecht voor HR++ EPS korrels. Met één zak kunt u ongeveer een oppervlakte van 1 tot 2 vierkante meter met een laag parels van 10 tot 20 centimeter bedekken. U heeft dan een relatief goed geïsoleerde kruipruimte. Heeft u vragen of wilt u graag wat extra advies over isoleren met piepschuim korrels? Neem contact met ons voor vrijblijvend en deskundig advies!