Jan kijkt naar rechts

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Jan de isolatieman B.V.) ten aanzien van de website www.jandeisolatieman.nl je op het volgende:

De disclaimer van Jan

Artikel 1 definities Website: www.jandeisolatieman.nl en alle onderliggende pagina’s Gebruiker: bezoekers van de website Bedrijf: Jan de Isolatieman, de bevoegde uitgever van de webpagina


Jan de Isolatieman actualiseert de website en werkt de inhoud dus regelmatig bij. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat de inhoud van de website onvolledig of verouderd is.


Jan de Isolatieman geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd.


Jan de Isolatieman biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website.


Jan de Isolatieman is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waarnaar verwezen wordt.


Jan de Isolatieman verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.


Jan de Isolatieman kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade dan ook mag gelden door het gebruik van de informatie op onze website.


Jan de Isolatieman zal de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen. Jan de Isolatieman kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van de wijzigingen of beëindiging op of van haar website.


De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie die wordt gegeven op onze website.

Zakelijke klant?
Maak een account en profiteer van alle voordelen die Jan de isolatieman te bieden heeft. Ontdek alle voordelen.