Jan kijkt naar rechts

Jan TV

Volg het spannende avontuur van Sjoerd en Lindy terwijl ze hun droomhuis bouwen! In deze reeks nemen we je mee door elke fase van hun bouwproces, met deskundig advies van Jan de Isolatieman. Ontdek samen met Jan hoe je de beste materialen kiest, energie kunt besparen en een comfortabele woonomgeving creëert. Van het leggen van de funderingen tot het plaatsen van het dak, Jan de Isolatieman deelt zijn onmisbare tips om je te helpen bij het realiseren van je eigen droomhuis. Mis geen enkele update en leer alles over moderne bouw- & isolatietechnieken die Sjoerd en Lindy toepassen in hun project.

Bekijk hieronder alle afleveringen:

Fase 1: De fundering storten


In deze eerste fase van de bouw van het droomhuis van Sjoerd en Lindey, nemen we je mee naar het storten van de fundering, een cruciale stap in elk bouwproces. We zullen dieper ingaan op de voorbereidingen die nodig zijn voordat het beton wordt gestort, waaronder het uitzetten van de maten, het graven van de funderingssleuven en het plaatsen van de bekisting. Daarnaast behandelen we het belang van een goede wapening die helpt om de structuur sterk en stabiel te houden.


De producten in deze video:


Dampremmende PE folie: Deze folie dient als beschermende barrière tussen de bodem en het beton om het transport van vocht te voorkomen. Bekijk hier de dampremmende PE folie van Jan de Isolatieman. 


Betonplex:  Voor de bekisting van de fundering kan betonplex gebruikt worden. Bekijk hier de b-keus betonplexplaten.
Jan met duim omhoog

"Jan de Isolatieman, streeft ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Aangezien elke klus uniek is, raden wij u aan altijd contact op te nemen met een professional. Bekijk hier onze voorwaarden."

Zakelijke klant?
Maak een account en profiteer van alle voordelen die Jan de isolatieman te bieden heeft. Ontdek alle voordelen.