Jan De Isolatieman - OSB

OSB

Voorzet- en scheidingswanden worden vaak afgewerkt met OSB-platen. OSB fungeert dan als achterhout, waardoor de wand extra stevig wordt en er bijvoorbeeld een schilderij aan kan worden opgehangen. Bij Jan de Isolatieman vindt u OSB-platen in verschillende diktes. Dit zijn sterke en stootvaste platen, die zorgen voor een stevige constructie.

Filter

OSB

OSB is een soort constructieplaat gemaakt van naaldhout chips. Het heeft een sterkte in de lengterichting van de plaat, waardoor het sterkst is wanneer het wordt ondersteund in een dwarsrichting. OSB heeft geen onregelmatigheden dankzij de homogene opbouw.

PIR + OSB

PIR + OSB houdt in dat de PIR-plaat is verlijmd met een OSB3-plaat. Een OSB3 wordt gemaakt van geperste houtvezels, water en lijm, wat resulteert in een stevige en stootvaste plaat. De aluminium cachering van de PIR-plaat zorgt daarnaast voor een hoge isolatiewaarde en een dampremmende laag in de constructie. Op die manier kunt u met PIR + OSB isoleren en afwerken in één handeling, wat erg gemakkelijk werkt en u een hoop tijd bespaart.

Terug naar boven