Jan kijkt naar rechts

Verzending

Lees hier meer over onze voorwaarden rondom de levering, de verzendkosten, leverdagen en de track & trace code.

Verzendkosten


Voor bestellingen in Nederland onder de €1500,- bedragen de verzendkosten €69,95- inclusief btw. Bestellingen in Nederland boven de €1500,- verzenden wij gratis. Voor alle bestellingen in België bedragen de verzendkosten €85,- inclusief btw, ongeacht de afname.


Waddeneilanden en grachtengordel Amsterdam op aanvraag


Wilt u uw bestelling liever afhalen? Dan kunt u gedurende het bestelproces aangeven op welke dag u langs wilt komen om uw bestelling op te halen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling klaarstaat. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.


Pakketpost voor Accessoires
Land Gewicht (KG) Bedrag (EURO)
Nederland 0-10 kg € 8
Nederland 11-30 kg € 14
België 0-10 kg € 14
België 11-30 kg € 20

Lengte toeslag


Orders die artikelen bevatten langer dan 2.60 m¹ hebben een toeslag van €45 ,-.
Voorwaarden van de levering


1. Het transportbedrijf levert met een vrachtwagen combinatie van 18 meter lang.

2. Onze vrachtwagen dient voldoende ruimte rondom de auto te hebben om te kunnen lossen met een kooiaap.

3. Uw adres dient dus bereikbaar te zijn voor onze vrachtwagen; denkt u hierbij niet alleen aan de breedte van de toegangswegen maar eveneens aan smalle bochten, paaltjes, bomen die over de weg hangen etc.

4. De chauffeur lost op een goed bereikbare en veilige plaats - direct naast de verharde weg - op het adres dat is opgegeven bij de bestelling. Dus bv niet aan de achterzijde van uw woning of op een verder liggende tweede oprit.

5. Lossen op een andere plaats, zoals oprit, tuinpad, parkeervak oid is op verantwoordelijkheid van de klant; voor schades zijn wij dan niet aansprakelijk.

6. Als de chauffeur niet lost op de door u gewenste plaats dan is deze onbereikbaar of niet veilig.

7. U dient aanwezig te zijn tijdens het lossen.

8. Bent u niet aanwezig dan maakt de chauffeur een foto na lossing van de goederen.

9. Zijn er beperkingen voor een veilige en goed bereikbare plaats om te lossen dan dient u dit aan te geven bij uw bestelling of direct per omgaande aan ons.

10. Mocht de chauffeur geen mogelijkheid zien om veilig en zonder schade aan uw goederen, onze vrachtwagen en eigendommen van derden te kunnen lossen dan neemt hij / zij de zending mee retour. U wordt hiervan op de hoogte gesteld.


Track & trace


De track and trace code wordt verzonden door onze transporteur Duijghuijzen, de track & trace code wordt verstuurd naar het bij ons bekende mailadres. Deze mail kan als spam/ ongewenste mail worden gelabeld. Kijk dus voor de zekerheid ook in uw spambox.


Leverdagen


Mocht u voor 13:00 bestellen dan kunnen wij de volgende werkdag al in Nederland leveren. Mocht u een leveradres in België opgeven kunnen we al leveren na 1 á 2 werkdagen. Een aantal producten heeft een andere levertijd. Dit komt omdat we deze producten speciaal voor u moeten fabriceren of omdat de producten niet in ons hoofdmagazijn voorradig zijn. Deze informatie is te vinden bij de producten.

Tip van Jan: Mocht u de producten per se in het weekend nodig hebben? Kies dan de donderdag als bezorgdatum.


Compensatie


Jan de Isolatieman streeft ernaar om de producten op de gewenste leverdag te bezorgen. Soms, door onvoorziene omstandigheden, kan dit echter misgaan. We proberen onze klanten altijd tijdig op de hoogte te stellen door te bellen. Hoewel we begrijpen dat dit voor ongemak kan zorgen, bieden we in dergelijke gevallen geen compensatie aan.

Zakelijke klant?
Maak een account en profiteer van alle voordelen die Jan de isolatieman te bieden heeft. Ontdek alle voordelen.