Jan kijkt naar rechts

Zakelijke klant

Bij Jan de Isolatieman hechten we veel waarden aan onze klanten. Als u kiest om zakelijke klant te worden bij Jan de Isolatieman, geniet u van een aantal voordelen. Zo krijgt u altijd de juiste prijs voor uw klus en brengen we de bestelhistorie in kaart. Ervaar de voordelen van een zakelijk account voor bedrijven.

Ervaar de voordelen van een zakelijk account voor bedrijven.

Offertes icon

Makkelijk offertes opvragen

Met een zakelijk account vraagt u gemakkelijk een offerte aan. Daarnaast heeft u in uw account inzage in ordergeschiedenis en eerdere bestellingen. 

Telefoon

Direct contact met onze topadviseurs

Neem contact op met onze topadviseurs via een apart telefoonnummer. Zij geven u een antwoord op al uw maatwerk vragen. 

Favoriete producten hartje

Label uw favoriete producten

Markeer op een makkelijke manier uw producten en voeg deze eenvoudig toe aan een project. Zo kan u het overzicht bewaren tussen meerdere projecten. Uiteraard kan u deze producten direct bestellen vanuit uw projectlijsten.

Maak nu een zakelijk account aan!

Wat houdt een zakelijk account in?

Bij Jan de Isolatieman vinden wij zakelijke klanten erg belangrijk. Om deze reden kunnen zakelijke klanten een account aanmaken met extra voordelen, daarnaast heeft u toegang tot een scala aan handige functies en mogelijkheden. Met een zakelijk account heeft u al uw gegevens op één plek verzameld. Hierbij kunt u denken aan uw ordergeschiedenis of een standaard bezorgadres. Met een zakelijk account heeft u net wat extra voordelen ten opzichte van een particuliere klant. Bekijk alle voordelen van een zakelijk account hieronder en maak snel een account aan!


 

Jan de isolatieman
Jan de Isolatieman

Voordelen van een zakelijk account

Als zakelijke klant bij Jan de Isolatieman profiteert u van verschillende voordelen. U heeft direct contact met onze topadviseurs via een apart telefoonnummer. Bovendien kunt u uw eerdere bestellingen inzien en bieden we u de mogelijkheid om uw favoriete producten snel te bestellen. Ook kunt u uw aflever- en factuuradressen beheren voor meer flexibiliteit.


En dat is nog niet alles! Binnenkort komen er nog meer voordelen beschikbaar voor zakelijke klanten. Houd daarom onze website en deze pagina goed in de gaten. Heeft u vragen? Dan kunt u ons altijd mailen naar klantenservice@jandeisolatieman.nl.

Jan de Isolatieman

Vrienden worden van Jan?

Bij Jan de Isolatieman zien we u graag! Jan de Isolatieman maakt een verschil in zakelijke klanten en Vrienden van Jan. Het grote verschil is dat we de Vrienden van Jan wat vaker zien dan andere zakelijke klanten. Zo kunnen we de Vrienden ook net wat extra bieden in onze dienstverlening zoals korting. Mocht u een vriend van Jan willen worden dan hoeft u alleen maar een zakelijk account aan te maken en af te wachten. Jan de Isolatieman bekijkt alle nieuwe accounts en kijkt per account of die in aanmerking komt om vriend te worden op basis van eerdere bestellingen en de branche waar het bedrijf werkzaam in is. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice! Interesse? Maak dan snel een zakelijk account aan!

Jan de Isolatieman
Zakelijke klant?
Maak een account en profiteer van alle voordelen die Jan de isolatieman te bieden heeft. Ontdek alle voordelen.