Jan kijk naar rechts

Outlet isolatie

Bent u op zoek naar een relatief goedkope manier van isoleren? Dan is B-keus isolatiemateriaal een goede keuze. B-keus bevat vaak wat kleine foutjes, maar is nog hartstikke geschikt als isolatiemateriaal. In onze isolatie outlet vindt u verschillende outletpartijen, zodat u de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit voor uw isolatiemateriaal pakt!

Filter

Isolatie outlet

Isoleren is een belangrijke, maar ook vaak dure aangelegenheid. Wanneer u op zoek bent naar isolatiemateriaal met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit, bent u bij onze isolatiediscounter het juiste adres. U vindt hier B-keus partijen met een hele fijne prijs, zodat u uw woning, kantoor of ander pand relatief goedkoop kunt isoleren. Lees hier alles over onze B-keus outletpartijen!

B-keus isolatiemateriaal

Het productieproces van isolatiemateriaal is erg uitgebreid, waarbij er strenge veiligheidseisen aan het materiaal worden gesteld. Wanneer het materiaal aan alle eisen voldoet, wordt het als A-keus isolatie verkocht. Voldoet het materiaal niet aan één of meerdere eisen, dan wordt het als B-keus isolatie verkocht.

Deze fouten ontstaan meestal in het beginstadium, omdat een proces natuurlijk niet direct helemaal vlekkeloos verloopt. Er ontstaan dan bijvoorbeeld dikteverschillen, fouten op het etiket of kleine beschadigingen aan het materiaal. Het isolatiemateriaal kan dan niet meer als A-keus worden verkocht, maar kan nog prima worden gebruikt.

Outletpartijen

B-keus materiaal heeft wat kleine foutjes en is daarom goedkoper dan A-keus isolatiemateriaal. Heeft u relatief veel isolatiemateriaal nodig en wilt u daar zoveel mogelijk op besparen? Dan kunt u ook kiezen voor een outletpartij. Dit zijn restpartijen van B-keus isolatiemateriaal, wat betekent dat dit materiaal ‘over’ is. U kunt het daarom tegen een zeer aantrekkelijke prijs genoeg isolatiemateriaal voor flink wat vierkante meters kopen. Let erop dat deze outletpartijen verschillen in hoeveelheid: de ene partij is genoeg voor 60 vierkante meter, de andere voor maar 30 vierkante meter.

Verschillende isolatiematerialen

In de isolatie outlet vindt u allerlei soorten isolatiematerialen. We bieden u bijvoorbeeld B-keuze PIR-platen, gipsplaten en XPS-platen. Dat betekent dat u outletpartijen voor onder andere dakisolatie, vloerisolatie en muurisolatie kunt kopen. De aangeboden partijen verschillen per week, afhankelijk van welke materialen er over blijven. Heeft u ander isolatiemateriaal nodig? Houd onze isolatiediscounter dan goed in de gaten!

U kunt een dak, vloer of wand vaak op verschillende manieren isoleren. Wanneer het ene isolatiemateriaal niet in onze isolatieoutlet beschikbaar is, kunt u misschien wel een ander materiaal gebruiken. Neem daarom contact met ons op voor advies over welke partij voor uw isolatieklus geschikt is.

Terug naar boven
Jan met duim omhoog

"Jan de Isolatieman, streeft ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Aangezien elke klus uniek is, raden wij u aan altijd contact op te nemen met een professional. Bekijk hier onze voorwaarden."