Stucloper

Laat of gaat u stucwerk in uw woning aanbrengen? Dan is het belangrijk dat u goede stucloper in huis heeft. Onze stucloper rolt u gemakkelijk uit over de vloer of de trap, zodat deze niet vies of beschadigd raken. Op zoek naar andere materialen voor stucwerk? Ook daarvoor bent u bij Jan de Isolatieman aan het juiste adres! 

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Budget stucloper ca. 60 m2 hoogte ca. 130 cm. zeer voordelig
  Budget stucloper ca. 60 m2 hoogte ca. 130 cm. zeer voordelig
  • Budget stucloper
  • Ca. 60 m2
  • Ca. 130 cm hoog
  € 22,80
  Per stuk

De vloer beschermen met stucloper

Uw woning van stucwerk voorzien? Dan heeft u daar stucloper voor nodig. Met stucloper voorkomt u namelijk dat het stucwerk op de vloer komt en daarmee de vloer beschadigt. Bij Jan de Isolatieman vindt u een uitgebreid assortiment goedkope stucloper, zeer geschikt voor al uw klussen. Lees hieronder meer over het gebruik van onze stucloper!

De voordelen van stucloper

Niet alleen het isoleren zelf, maar ook de afwerking van het isolatiemateriaal is een belangrijke stap bij het (ver)bouwen van uw woning. Vaak wordt een woning afgewerkt met stucplaten, waar vervolgens rechtstreeks stucwerk op wordt aangebracht. In dat geval is het van groot belang dat u stucloper gebruikt om uw vloer en de trap mee af te dekken, zodat er geen vlekken of beschadigingen op komen. Stucloper is daarom essentieel bij stucwerk, maar ook heel handig bij bijvoorbeeld schilderen en andere klussen.

Stucloper van karton op rol

Bij Jan de Isolatieman vindt u stucloper gemaakt van karton, met aan beide kanten een PE-coating. Deze coating fungeert als beschermlaag, waardoor er geen vloeistoffen of andere viezigheid doorheen kan komen. De stucloper van karton is beschikbaar op rol, zodat u deze gemakkelijk kunt uitrollen over de vloer of de trap. Vervolgens kunt het materiaal moeiteloos afknippen of doorsnijden en de rol weer netjes opbergen. De stucloper is ongeveer 130 centimeter breed en elke rol bevat ongeveer 60 vierkante meter.

Stucloper kopen bij Jan de Isolatieman

Op zoek naar goedkope stucloper? Dan bent u bij Jan de Isolatieman aan het juiste adres. Wij bieden namelijk zeer budgetvriendelijke stucloper, in diverse kleuren. Naast de stucloper kunt u bij ons ook alle andere benodigdheden voor het stucwerk kopen. Denk daarbij aan stucplaten, primer, schroeven en gaasband. Zo haalt u alles wat u nodig heeft voor de afwerking van uw woning in één keer in huis! Heeft u nog vragen over onze stucloper of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.