Jan kijk naar rechts

Fermacell gipsvezelplaten

Isolatiemateriaal strak afwerken? Dat kan met de Fermacell gipsvezelplaten. Deze Slimpanel platen zijn sterker en stootbestendiger dan standaard gipsvezelplaten én hebben rechte hoeken, waardoor u de constructie gemakkelijk en strak kunt afwerken. Op zoek naar Fermacell gipsvezelplaten? Jan de Isolatieman biedt u een uitgebreid assortiment, uiteraard met de scherpste prijzen van Nederland!

Filter

Isoleren met Fermacell gipsvezelplaten

Fermacell is een relatief nieuw isolatiemateriaal, met veel voordelen ten opzichte van andere materialen. Fermacell heeft bijvoorbeeld een geluiddempende werking, waardoor de platen geschikt zijn voor alle lagen van je woning waar geluidsoverdracht plaatsvindt. Wanneer u op zoek bent naar materiaal om de constructie mee af te werken, kunt u het beste voor de Fermacell gipsvezelplaten kiezen. Deze platen zijn veel sterker dan normale gipsplaten en laten zich heel gemakkelijk en strak afwerken. Lees hieronder alles over de Fermacell slimpanel gipsvezelplaat!  

Voordelen Fermacell

Fermacell wint aan populariteit! Niet gek, want Fermacell biedt veel voordelen voor uw woning. Zo heeft Fermacell een brandwerende werking, waardoor het bijdraagt aan de veiligheid van uw huis. Daarnaast werkt Fermacell geluiddempend, waardoor het perfect isolatiemateriaal is voor alle onderdelen waar geluidsoverdracht plaatsvindt, zoals de vloer, muren en het plafond. Deze voordelen gelden voor de ‘standaard’ Fermacell platen, maar ook voor de verschillende combiplaten, zoals de PIR + Fermacell of Fermacell gipsvezelplaten.

Fermacell Slimpanel gipsvezelplaat

Gipsvezelplaten worden vaak gebruikt om een constructie netjes af te werken. U bevestigt deze platen op het isolatiemateriaal en kunt er daarna direct overheen stuken. In plaats van een standaard gipsvezelplaat, kunt u ook voor de Fermacell Slimpanel gipsvezelplaat kiezen. Deze platen zijn gemaakt van gips en papiervezel en sterker en stootbestendiger dan standaard gipsvezelplaten. De Fermacell gipsvezelplaten zijn zo sterk dat u er zelfs in kan schroeven om zaken aan op te hangen. De Slimpanel platen zijn bovendien licht van gewicht en daarom gemakkelijk te verwerken.

Toepassing Fermacell gipsvezelplaten

U kunt de gipsvezelplaten van Fermacell in bijna elke laag van uw woning toepassen. Denk daarbij aan de vloer, wanden en het plafond. De rechte hoeken zorgen voor een strakke afwerking en u kunt tot 40 kilogram per holle-wand-plug of 20 kilo per schroef aan de plaat hangen. De naden van de Fermacell gipsvezelplaten werkt u af met een voegenlijm, waarna u direct over de wand heen kunt stuken. Heeft u nog vragen over het verwerken van de Fermacell Slimpanel gipsvezelplaten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze experts!

Terug naar boven