Jan kijk naar rechts

Knauf naturoll 035

De naturoll 035 is een lichte en veerkrachtige glaswol op rol van Knauf. De naturoll 035 heeft een relatief hoge isolatiewaarde en een flexibele structuur. U kunt deze glaswolrol daarom gemakkelijk op maat snijden en verwerken in uw constructie. Bent u op zoek naar voordelige naturoll 035? Dan bent u bij Jan de Isolatieman aan het juiste adres!

Filter

Isoleren met Knauf naturoll 035

Jan de Isolatieman biedt u verschillende glaswolrollen van Knauf, waaronder de naturoll 035. Dit type naturoll is zeer flexibel en heeft een relatief hoge isolatiewaarde, wat betekent dat u deze glaswol voor verschillende isolatieklussen kunt gebruiken. Lees hieronder daarom meer over alle mogelijkheden van de Knauf naturoll 035 en welke voor- en nadelen dit type glaswol heeft.

 

Glaswolrollen- of platen

Glaswol is een populair en veelzijdig isolatiemateriaal. Het wordt gemaakt van gerecyclede glasscherven en zuiver zand, waardoor het een flexibele structuur krijgt. Dankzij deze flexibele structuur kunt u glaswol gemakkelijk op maat snijden en verwerken in uw constructie. Glaswol is daarnaast bijzonder duurzaam, brandveilig en heeft een relatief hoge isolatiewaarde.

Glaswol is beschikbaar op rollen en in platen. Glaswolplaten zijn wat steviger, maar de rollen zijn goedkoper. Jan de Isolatieman biedt u verschillende glaswolrollen van Knauf: de naturoll 032, 035 en 037. Deze types verschillen in de persing en hoeveel materiaal er in de rol verwerkt zit, wat weer invloed heeft op de isolatiewaarde en stugheid. Hoe lager het cijfer van de naturoll, hoe hoger de isolatiewaarde en hoe stugger het materiaal.

Isoleren met de naturoll 035

De naturoll 035 zit qua stijfheid en isolatiewaarde tussen de 032 en 037 in. Dat betekent dat deze glaswol relatief goed isoleert, maar alsnog licht en veerkrachtig is. De Knauf naturoll 035 is daarom erg fijn om mee te werken en laat zich gemakkelijk tussen balken en profielen klemmen. U kunt deze glaswolrol dan ook voor verschillende projecten gebruiken:

Dakisolatie
De Knauf naturoll 035 leent zich uitstekend voor dakisolatie vanuit de binnenzijde, zowel bij platte als schuine daken. U klemt de glaswolrollen eenvoudig tussen de houten balken aan de binnenkant van het dak en kunt het materiaal snel op maat snijden voor eventuele obstakels.

Muurisolatie
De naturoll 035 heeft sterke thermische eigenschappen, maar werkt ook geluidsabsorberend. Dat betekent dat deze glaswol ook zeer geschikt is voor de isolatie van voorzet- en scheidingswanden. Het materiaal isoleert de ruimte én voorkomt geluidsoverlast.

Vloerisolatie
Wanneer u de Knauf naturoll 035 tegen de onderkant van een houten vloer plaatst, voorkomt u dat er kou door de kieren heen trekt en heeft u ook nog minder last van krakende planken. De naturoll 035 is daarom ook zeer geschikt voor de isolatie van houten vloeren.

Verwerking Knauf naturoll 035

De glaswol van Knauf is verwerkt met de Ecose-technology, wat betekent dat het chemisch bindmiddel is vervangen door duurzame grondstoffen. Bovendien komen er dankzij deze technologie minder vezels vrij, waardoor de naturoll minder irriteert aan uw huid en ogen dan glaswol van andere merken. We raden u wel aan om altijd een beschermende bril en kleding te dragen tijdens het verwerken van glaswol.

Terug naar boven
Jan met duim omhoog

"Jan de Isolatieman, streeft ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Aangezien elke klus uniek is, raden wij u aan altijd contact op te nemen met een professional. Bekijk hier onze voorwaarden."

Zakelijke klant?
Maak een account en profiteer van alle voordelen die Jan de isolatieman te bieden heeft. Ontdek alle voordelen.