PIR 2-zijdig aluminium 2600x600

Heeft u PIR 2-zijdig aluminium 2600x600mm nodig voor uw project? Jan de Isolatieman biedt u een breed en uiteraard aantrekkelijk geprijsd assortiment PIR-isolatie! U kunt PIR 2-zijdig aluminium 2600x600mm toepassen in alle lagen van uw woning en zelfs door ons laten verlijmen met bijvoorbeeld Fermacell en gips.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

PIR 2-zijdig aluminium

Op zoek naar PIR 2-zijdig aluminium met een afmeting van 2600x600 millimeter? Bij Jan de Isolatieman bieden we u een breed en scherp geprijsd assortiment. U vindt bij ons allerlei soorten PIR-isolatie: van PIR 2-zijdig aluminium tot aan PIR-afschot. De PIR 2-zijdig aluminium is beschikbaar in diverse afmetingen, waaronder 2600x600 millimeter. Lees hieronder alles over deze PIR-platen!

PIR-isolatie

PIR is een bijzonder veelzijdig en populair isolatiemateriaal. Dat komt doordat PIR een zeer hoge isolatiewaarde heeft en dus heel goed de warmte vasthoudt. Dat betekent dat u met PIR gemakkelijk ‘slank’ kunt isoleren: met slechts een dunne PIR-plaat behaalt u alsnog veel rendement uit de isolatie. Bovendien is PIR relatief licht van gewicht en daarom gemakkelijk te verwerken in de constructie. PIR-isolatie wordt in alle woonlagen toegepast: de kruipruimte, vloer, muren en het dak.

PIR 2-zijdig aluminium

PIR-isolatie is in verschillende vormen beschikbaar, waaronder PIR 2-zijdig aluminium. Bij PIR 2-zijdig aluminium is het PIR hardschuim aan elke bedekt met een aluminium cachering. Deze cachering verhoogt de isolatiewaarde én fungeert als dampdichte laag, waardoor u vochtproblemen in de constructie voorkomt. Bij Jan de Isolatieman vindt u een uitgebreid assortiment PIR 2-zijdig aluminium, waaronder de 2600x600 millimeter. Bent u op zoek naar goedkope PIR 2-zijdig aluminium? Bekijk dan ons aanbod B-keus PIR-isolatie.

PIR 2-zijdig aluminium 2600x600mm

Bij Jan de Isolatieman heeft u ruime keuze in PIR 2-zijdig aluminium 2600x600 millimeter. U kunt dit isolatiemateriaal in verschillende constructies verwerken, zoals de muren en de vloer. Wilt u isoleren en afwerken in één? Dan kunnen wij de PIR 2-zijdig aluminium 2600x600 millimeter voor u verlijmen met Fermacell of gips. PIR + Fermacell is bijvoorbeeld heel geschikt als vloerisolatie en PIR + gips is ideaal voor het isoleren (en afwerken) van wanden en plafonds. Zo is uw klus nóg sneller geklaard!

Heeft u vragen over het verwerken van PIR 2-zijdig aluminium 2600x600mm of bent u op zoek naar een goedkoper alternatief? Neem dan gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van deskundig en onafhankelijk advies!