Jan kijk naar rechts

Berken multiplex

Berkenhout is een erg fijne houtsoort om mee te werken, dit komt omdat deze houtsoort weinig splintert. Daarnaast ziet berkenhout erg fraai uit. Niets voor niets zijn berken multiplex platen een van de meest verkochte platen.

Filter

Berken multiplex CP/CP

Berken multiplex CP/CP biedt een uitstekende optie voor uw interieurafwerking. Deze multiplexplaat is opgebouwd uit dunne berken fineerlagen die met WBP-lijm zijn verlijmd, waarbij de nerf in verschillende richtingen is gelegd. Dit maakt het sterk, stabiel en resistent tegen vervorming. Hierdoor is het perfect geschikt voor toepassingen zoals wandafwerking, plafondbekleding en interieur elementen. Berken multiplex is bovendien licht van gewicht, gemakkelijk te bewerken en kan worden afgewerkt met diverse verfsoorten. Onze berken multiplex is een duurzame oplossing voor uw interieur afwerking.

Terug naar boven
Jan met duim omhoog

"Jan de Isolatieman, streeft ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Aangezien elke klus uniek is, raden wij u aan altijd contact op te nemen met een professional. Bekijk hier onze voorwaarden."