Naturoll 032 kale glaswol

Een scheidingswand dient u goed te isoleren. Geschikte muurisolatie verlaagt namelijk uw energiekosten, verhoogt het wooncomfort en voorkomt geluidsoverlast. Een scheidingswand kunt u goed isoleren met glaswol op rol. De Naturoll 032 van Knauf is bijvoorbeeld een uitstekende keuze. Deze glaswol heeft zowel thermische als akoestische eigenschappen en is zeer fijn om mee te werken. 

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Glaswol Naturoll 032 3500x580x90mm Rd:2.80 (=2,03 m²)
  Glaswol Naturoll 032 3500x580x90mm Rd:2.80 (=2,03 m²)
  • Rd-waarde: 2,80
  • Materiaaldikte: 90 mm
  • Afmeting: 580x3500 mm
  V.a.
  € 6,40
  p/m2

Naturoll 032 in scheidingswand

Geïsoleerde muren zijn van groot belang voor het wooncomfort. Ze zorgen voor een aangename temperatuur en verlagen uw energiekosten. Ook scheidingswanden dient u te voorzien van geschikte isolatie. Niet alleen om de warmte binnen te houden, maar ook om geluidsoverlast te voorkomen. De Naturoll 032 is een goede keuze als u op zoek bent naar betrouwbaar en relatief goedkoop isolatiemateriaal voor uw scheidingswand. Lees hieronder alles over de voordelen van Naturoll 032 in uw scheidingswand!

Muurisolatie

Muurisolatie is onmisbaar in uw woning, want zonder verliest u tot 20% van de warmte via uw muren. Muurisolatie houdt de warmte binnen, waardoor de verwarming minder vaak aan hoeft en u dus lagere energielasten heeft. Daarnaast draagt een aangename temperatuur veel bij aan het wooncomfort dat u ervaart. Isolatie van voorzet- en scheidingswanden werkt bovendien geluidswerend. Zo voorkomt u geluidsoverlast en krijgt u een betere akoestiek in de ruimte. Ook helpt muurisolatie het vochtgehalte van een ruimte op pijl te houden, waardoor u vochtproblemen, zoals schimmel, voorkomt.

Isolatie van scheidingswanden

Welk isolatiemateriaal u nodig heeft, is afhankelijk van wat soort muur u gaat isoleren. Een spouwmuur isoleert u namelijk met spouwplaten en een voorzet- of scheidingswand met glaswol of steenwol. Het verschil zit in de mate van geluidsoverdracht: muren binnenshuis dragen meer geluid over dan de buitenste muren van uw woning. Bij spouwmuren is het daarom vooral belangrijk dat het isolatiemateriaal de warmte binnenhoudt. Bij voorzet- en scheidingswanden zijn de akoestische eigenschappen echter net zo belangrijk als de thermische eigenschappen. Deze wanden kunt u daarom het beste isoleren met glaswol of met steenwol.

Naturoll 032

De Knauf Naturoll 032 is een kale glaswol op rol. Deze glaswol heeft zowel isolerende als geluidswerende eigenschappen en is daarom zeer geschikt voor in uw scheidingswand. Bovendien heeft Naturoll 032 nog een aantal andere belangrijke voordelen:

 • - Bijzonder duurzaam
 • - Gemakkelijk op maat te snijden
 • - Onbrandbaar en dus extra veilig
 • - Irriteert minder aan huid en ogen
 • - Relatief goedkoop
 • - Goede geluidsisolatie
 • - Stevig

Wilt u graag wat extra advies over Naturoll 032 in een scheidingswand? Wij staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op.