Isolatiemateriaal accessoires

U gaat natuurlijk eerst op zoek naar geschikt isolatiemateriaal voor uw project, maar heeft daarna ook accessoires nodig waarmee u het materiaal kunt bevestigen. Jan de Isolatieman biedt u daarom een uitgebreid assortiment van deze accessoires, zoals lijm, dakschroeven en spouwankers. Alle accessoires zijn van de beste kwaliteit én aantrekkelijk geprijsd, precies zoals u van ons gewend bent.

Snel naar: Purschuim / lijm | Dakschroeven| Spouwankersystemen | Tape

 

Producten 1-9 van 55

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Morgo FormFlash Loodvervanger 300 mm x 5m1
  Morgo FormFlash Loodvervanger 300 mm x 5m1
  • Afmetingen: 300mm x 5m
  • Waterkerend
  • Dikte: 3.9 mm
  • Milieuvriendelijk
  € 64,00
  Per stuk
 2. Gipsplaatschroeven PH2 3,5X55mm 500st. fijne draad (metal stud)
  Gipsplaatschroeven PH2 3,5X55mm 500st. fijne draad (metal stud)
  • Staal zwart gecoat
  • 3,5 x 55 mm
  • Inhoud: 500 stuks
  V.a.
  € 11,80
  Per stuk
 3. Aluminiumtape-75mm-50m
  Tyvek flextape 60 mm x 10 meter
  • Lengte 10 m
  • Breedte 60 mm 
  € 32,95
  Per stuk
 4. Breekmes Groen
  Breekmes Groen
  V.a.
  € 0,83
  Per stuk
 5. Breekmes Geel
  Breekmes Geel
  V.a.
  € 0,83
  Per stuk
 6. Breekmes Rood
  Breekmes Rood
  V.a.
  € 0,83
  Per stuk
 7. Breekmes Blauw
  Breekmes Blauw
  V.a.
  € 0,83
  Per stuk
 8. Spatel 100mm
  Spatel 100mm
  • Afmetingen: 100mm x 80mm
  € 6,50
  Per stuk

Accessoires voor isolatie

De eerste stap is natuurlijk het uitzoeken van geschikt isolatiemateriaal voor uw project, maar de tweede stap is het verwerken of plaatsen van dat materiaal. Daar heeft u vaak extra accessoires voor nodig, zoals lijm of schroeven. Jan de Isolatieman biedt u een uitgebreid aanbod van dit soort accessoires, zodat u direct aan de slag kunt met de isolatie van uw woning!

Lijm en purschuim

Lijm en purschuim worden vaak gebruikt bij het bevestigen van PIR-platen. U lijmt de PIR-platen eerst tegen de wand en brengt vervolgens purschuim aan tussen de platen. Op die manier creëert u een luchtdichte isolatielaag, waardoor u minder kans heeft op vochtproblemen.

Spouwankersystemen

Spouwankers zijn noodzakelijk bij het isoleren van een spouwmuur. Een spouwanker verbindt namelijk het binnen- en buitenspouwblad van de muur met elkaar, zodat er geen koudebruggen ontstaan. Met een spouwankersysteem behaalt u dus de optimale isolatiewaarde uit uw spouwmuur.

Gipsplaatschroeven

U kunt wanden of plafonds afwerken met een afwerkplaat. Deze plaat bevestigt u op het isolatiemateriaal, zodat u daarna direct kunt stuken. Gipsplaten zijn zeer geschikt als afwerkplaat en kunt u eenvoudig vastmaken met gipsplaatschroeven.

Vuren latten

Vuren latten kunt u op meerdere manieren gebruiken om uw isolatiemateriaal af te werken. U kunt de latten gebruiken ter ondersteuning van het aangebrachte isolatiemateriaal, maar ze kunnen ook dienen als ondergrond voor gipsplaten.

Aluminiumtape

Aluminiumtape kunt u gebruiken om PIR-platen mee af te plakken. Daarmee werkt u de naden damp- en luchtdicht af, zodat er geen vochtproblemen ontstaan. Ook kunt u deze tape gebruiken om andere kieren en gaten af te dichten, zodat er geen isolatiewaarde via deze openingen verloren gaat.

Dakschroeven

Met dakschroeven kunt u isolatieplaten vastschroeven en de druk verdelen. De dakschroeven zijn geschikt voor op een houten of stalen ondergrond en kunt u gebruiken bij verschillende soorten dakisolatie, zoals PIR, EPS, XPS of harde persing steenwol.