Jan kijk naar rechts

Fermacell vloerelementen

Last van krakende planken in de vloer? Fermacell vloerelementen bieden uitkomst! Deze hebben een sterke geluiddempende werking en plaatst u rechtstreeks over de houtenvloer heen. Daarnaast werken ze brandvertragend én zijn sommige elementen geschikt voor vloerverwarming. Bij Jan de Isolatieman vindt u een uitgebreid aanbod Fermacell vloerelementen, uiteraard altijd scherp geprijsd!

Filter

Waarom Fermacell vloerelementen?

Met onze vloerelementen creëert u eenvoudig een stevige ondergrond voor uw afwerkvloer. Dat geldt ook voor elementen van Fermacell. Ze zijn geschikt voor meerdere ondervloeren, maar bieden met name uitkomt voor houten ondervloeren. U kunt Fermacell vloerelementen namelijk rechtstreeks op de houten balken of planken leggen!

Verder zijn Fermacell vloerelementen zeer geluiddempend én brandvertragend, waardoor u de veiligheid in de constructie verhoogt. Ook zijn sommige elementen, zoals de 2E22, heel geschikt om in te frezen. Als u vloerverwarming in uw woning wilt aanbrengen, is deze plaat dus de juiste keuze.

Meer over Fermacell vloerplaten

Als u het juiste gereedschap in huis heeft, zijn Fermacell vloerelementen vrij eenvoudig te plaatsen. U brengt eerst, indien nodig, egaline aan en plaatst daarna randisolatie tegen de muren. Vervolgens legt u de vloerelementen in sleepverband en schroeft u ze met Fermacell schroeven vast.

Wilt u meer weten over verschillende soorten vloerplaten en de verwerking ervan? Bekijk dan onze hoofdpagina over Fermacell vloerelementen.

Terug naar boven
Jan met duim omhoog

"Jan de Isolatieman, streeft ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Aangezien elke klus uniek is, raden wij u aan altijd contact op te nemen met een professional. Bekijk hier onze voorwaarden."